Δραστηριότητες

Κάθε μήνα, άνθρωποι της Τέχνης εμπνέονται από το θέμα του φετινού διαγωνισμού και σου προτείνουν μια σειρά από δραστηριότητες.

Το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για το σχολείο. Η Τέχνη είναι και θα είναι πάντα για όλους· για το λόγο αυτό δημιουργούμε ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες για παιδιά ΑμεΑ.

HOME ACTIVITIES

Δραστηριότητες στο σπίτι

SCHOOL ACTIVITIES

Δραστηριότητες στο σχολείο

ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δραστηριότητες που αφορούν ΑΜΕΑ

HOME ACTIVITIES

«Ήρωες του Περιβάλλοντος»

Είστε έτοιμοι γίνετε οι Ήρωες του Περιβάλλοντος και να φτιάξετε τον καλύτερο κάδο Κομποστοποίησης;

Μαζί θα μάθουμε τί είναι η κομποστοποίηση, γιατί είναι σημαντική και το καλύτερο; Θα φτιάξετε μόνοι σας το Μαύρο Χρυσό, πανεύκολα!

Ξεκινάμε;

Από το Ίδρυμα Ντέπι Βασιλειάδη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤA

HOME ACTIVITIES

«μικρά ΜΕΓΑΛΑ»

Δες τα όλα αλλιώς!
Παίξε με τα μεγέθη και τα σχήματα των αντικειμένων. Μισόκλεισε τα μάτια σου, ξέχασε τι πραγματικά είναι αυτό που βλέπεις, άσε το μυαλό σου να φανταστεί, και ένας ολόκληρος κόσμος μπορεί να ξεδιπλωθεί μπροστά σου… δεν έχεις παρά να τον αποτυπώσεις με κολάζ ή ζωγραφική.

Σχεδιασμός: mulo creative lab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤA

HOME ACTIVITIES

«Βρες τον Ήρωα που κρύβεται σπίτι σου»

Ήρθε η ώρα να βρεις τον Ήρωα που καθημερινά κρύβεται μέσα στο σπίτι σου! Μαζί θα εξερευνήσουμε τον τρελό και φανταστικό κόσμο του stop motion animation. Φανταστικός γιατί μπορεί να δώσει ζωή στο αγαπημένο σου αντικείμενο, τρελός γιατί μπορείς να κάνει τα πάντα μέσα στο σπίτι σου να κινούνται!

Αρχίζουμε;

από την Ειρήνη Βιανέλλη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤA